8.3.2013

Se on perjantai!

Taas on yksi viikko edennyt perjantaihin, ihana viikonloppu edessä. Vielä ei tunnu kovin keväiseltä, sillä yöt ovat olleet tosi kylmiä. Mutta toiveikkaana tässä jo odottelee sään lämpenemistä, lumen sulamista ja sitä että ne viime syksynä istutetut krookukset nousevat penkistä...

Treenailemaan ollaan päästy tällä viikolla useampaan otteeseen. Torstain treeneissä treenasin kaikkea sellaista mitä maanantaina jäi tekemättä, seuraamista, seuraamista ja seuraamista siis :) No, jäävät liikkeet tuli myös harjoiteltua sekä luoksetulo joka on toisinaan kompastuskivemme koiran vauhdin ja innon vuoksi - jotka sinällään ovat tietenkin hyvä asia. Jäävistä liikkeistä sellainen huomio että Suzy suoritti torstaina sellaisen liikkeestä maahanmenon jollaista en ole koskaan vielä itse kouluttamallani koiralla nähnyt. Se on 10 liike kisoissa jos tuolla tavalla jatketaan, tässä kohtaa patukalla/pallolla palkkaaminen on tehnyt tehtävänsä. Jos palkkaa nopeudesta, saa nopeutta.

Pieni kommelluskin sattui. Treenattiin poliisiparkin luiskilla Eijan kanssa koiriamme vierekkäin ja onnistuttiin lähettämään ne liikesuorituksiin tarkalleen yhtäaikaa, minä luoksetuloon ja Eija noutoon. Koirilla välimatkaa ehkä muutama metri toisistaan ja menosuunta sama. Näin kuinka lamppu syttyi koirani päässä "saalis" ja ehdin jo siinä ajattelemaan että voi helkutti... mutta ei lähtenyt hansikkaasta meidän neiti vaan teki tehtävänsä siististi loppuun. Tämä on hallinnan taso tällä hetkellä, tähän ollaan pyritty ja tässä toivottavasti pysytään. Olen ylpeä pikkuisestani, joka monen mutkan kautta on kasvanut aikuiseksi. No, hieman riehakkaaksi aikuiseksi, mutta kuitenkin. Luottamus koiraan on aika suuri, samoin iloitsen siitä miten hyvässä ja oikeanlaisessa tunnetilassa se on treenin alkaessa, läpi treenin ja treenin loppuessa. Jotakin olen tehnyt oikein, samalla kun niitä virheitäkin on tullut tehtyä. Kuinkas muutenkaan?

Jaahah, ja mitähän sitä tekisi huomenna? Mitä mahtaa kaikki harrastavat koiranomistajat tehdä lauantaina ;) Iloista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti