5.1.2012

Sormi paketissa ja muuta kivaa

Käytiin tänään treenaamassa Pataluodon kentällä, paikalla oli pitkästä aikaa suorastaan ennätysmäärä koirakoita. Suzy oli innoissaan kentälle pääsystä, niin innoissaan että leikittäessäni koiraa narupallolla jurskautti vahingossa kulmahampaansa suoraan oikean etusormeni ylimpään niveleen. Auts! Nyt onkin sitten molemmat etusormet remontissa, vasemman nimittäin poltin viikonloppuna leivinuunin luukkuun talonlämmityspuuhissa. Tasapuolisuus ennen kaikkea :)

Treeni meni vähän sieltä tänne, ja syykin selvisi kun päästiin kotiin. Nyt sillä nimittäin lopultakin alkoi ne juoksut. Ajoitus on kertakaikkiaan loistava, sillä hallikausihan alkaa sunnuntaina eikä sinne halliin juoksunartun kanssa taida olla mitään asiaa. Mutta toki ulkona voidaan jatkaa treenaamista ja tästäkin illasta jäi loppujen lopuksi ihan hyvä mieli, kun saatiin loppuun aika onnistunut henkilöryhmä harjoitus. Hyvä siitä tulee, nyt vain tänä vuonna aletaan vaatimaan koiralta vielä hieman enemmän ja koitetaan saada ne viimeisetkin haahuilut taka-alalle. Tuo koirahan on vähän sellainen "ravisteltava ennen käyttöä" eli ei välttämättä toimi ihan suoraan autosta ulos otettuna.

Tälle vuodelle onkin jo suunnitelmia ihan mukavasti, sekä näyttelyiden että muidenkin puuhien suhteen. Niistä sitten myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti