29.1.2012

Pakkaspäivä

Tänään sitä oli ihan reilusti, pakkasta nimittäin. Lämpömittari näytti aamulla -28 astetta. Suzy jolkotteli pihalla tavalliseen tapaan, mutta Iitalle tuli tosi kiire päästä takaisin sisälle. Hassua miten kaksi saman rodun edustajaa voi olla niin erilaisia!

Treenit jäivät väliin automaattisesti, koska eihän maneesissa näin kovilla pakkasilla ole sen lämpimämpää kuin ulkonakaan. Itse asiassa siellä voi olla jopa kylmempää, sillä maneesi ei lämpene yhtä nopeasti kuin ulkoilma kevätauringon myötävaikutuksella tekee. Olemme viettäneet pakkaspäivää ihan sisällä uunia lämmitellen, jossain välissä käytiin isännän kanssa äänestämässä ja samalla hieman ostoksilla. Kiltti mieheni osti minulle lahjaksi Kuoma-jalkineet, kyllä nyt kelpaa tsaikkailla ulkona :)

Nyt vain toivotaan että tätä ei kestä hirveän kauaa, että päästäisiin taas kunnolla lenkkeilemään koirien kanssa. Kouluttaa voi jossain määrin sisälläkin, mutta jossain välissä saattaa tällä erää riemukas esine-etsintäkin alkaa tökkimään. Minkä lisäksi reipasta ulkoilua kaipaa ainakin tämä:

Pahuksen pakkanen, tylsää, tuumii Suzy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti