21.1.2012

Tähtisumua


En millään malta olla kertomatta tästä, koska onhan se jo luettavissa kennel Octifein sivuiltakin. Meidän Iita on valittu kennel Octifein vuoden 2011 parhaaksi näyttelykoiraksi! Tällainen muistaminen tuntuu mukavalta, varsinkin kun emme sitä lainkaan osanneet odottaa.

Viime päivinä olemme muistelleet Iitan tähänastista näyttelyuraa. Meille tullessaan se oli lähes 6-vuotias, eikä se ollut koskaan käynyt koiranäyttelyssä. Katsellessani koiran menoa pihamaallamme ajattelin että onhan se vietävä, tuon näköinen koira. Muistan ikuisesti kasvattajamme Merjan viestin ”onpa kiva saada rakennearvostelu Iitasta, ei pitäisi olla kovin huono”. Ei ollut huono, tosiaan :)

Tästä lähdettiin:
Iita kilpailukehässä, kuva Helena Ikonen

Kuvassa Iita osallistuu ensimmäistä kertaa match show tapahtumaan, joka järjestettiin Uimaharjussa. Kyseinen tapahtuma on varmasti ikimuistoisimpia kautta aikojen. Suzy oli ensimmäisenä vuorossa ja meinasi pussata tuomarin hengiltä. Ei varmaan kyseinen tuomari vieläkään tiedä mikä iski… Seuraavaksi sitten Iita kohtasi tuomarin, ilmeisesti tuumien ”kukas prkl se sinä olet”. Se murahti tuomarille, joka luultavasti tässä vaiheessa jo mietti eivätkö nämä bokserit ikinä lopu. Siitä show’sta ei menestystä niitetty, mutta saimme koiramme näyttely-uralle ihan hyvän alun. Tästä eteenpäin Iita on aina käyttäytynyt näyttelyissä esimerkillisesti, ja kaikesta päätellen jopa oppinut esiintymisestä nauttimaan. Sellainen se on, sen pitää vain tietää mitä on tarkoitus tehdä ja kun se sen ymmärtää, niin yrittää aina parhaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti