4.7.2012

Maalla, merellä ja ilmassa

Otsikon mukaisesti ei sentään meressä olla harjoiteltu (varsinkaan sellaisen koiran kanssa joka ei vapaaehtoisesti mene veteen) mutta aika lailla hyvin nämä loma-ajan mahdollisuudet ollaan hyödynnetty.
Sää on lopultakin alkanut helliä meitä kesäisyydellään ja vaikka lämpötila ei ihan virallisiin hellelukemiin vielä ole yltänytkään, niin ainakin allekirjoittaneesta tuntuu kuumalta.

Tänään ajatuksena oli harjoitella esineruutua, mutta koska en jaksanut lähteä maastoon ajelemaan, niin organisoitiin eräänlainen etsintäruutu tuohon kotipihalle. Suzy on sillä tapaa vähän ongelmallinen, että ei välttämättä suostu ottamaan mitä tahansa suuhunsa, ja siksi tein sille tänään pienen jekun. Etsitytin ensin pari kertaa palloa (jota se tuo mielellään) ja sitten vaihdoin pallon vähemmän mielekkääseen kapistukseen kertoen koiralle että se vaihdetaan palloon kun vain neiti ensin tuo tavaran minulle. Aika nopeasti tuo tajusi kupletin juonen ja nyt köllöttelee tyytyväisenä varjossa rakkaan tennispallonsa kanssa. Hmmmm, miksi sitä muuten jatkuvasti sijoittaa osan tiliään vinkuviin possuihin ja muihin tekeleisiin kun rakkaimmat lelut näyttää kuitenkin olevan ihan tavallisia tennispalloja?

No, illalla olisi tottistreeniä jonne meneminen on vielä vähän auki. Kovasti mieli tekisi, mutta lämpötila on tosiaan aika hottis. Mutta katsellaan...

Kukaan ei VARMAANKAAN valittanut sään kylmyyttä muutama kk taaksepäin :D Kuva Satu Sorsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti