26.7.2012

Vauhtiviikko

Tällä viikolla sitä on kuulkaa menty eikä meinattu ja oikein huvittaa sillä olen itselleni kalenteriin merkinnyt koko viikonlopuksi isolla VAPAA. Tarkoittaa siis että älyä levätä joskus, ääliö, ja suo lepoa koirallesikin :D (ja tee pihahommia).

Noh, tällä viikolla siis on joka ilta ollut kouluratsastus-kurssi josta ihanan ja taitavan Osku-ruunan kanssa tuli ihan huippukokemus. Hyvin usein kun tuntuu että aika moni asia menee ns. vituralleen, niin onpa nautinnollista kun joskus joku tuntuu ihan onnistuvankin ilman isompia taisteluita. Aina tällaisilla hetkillä sitä havahtuu huomaaman elämän ihanuuden.

Treenit on tämän kurssini vuoksi ajoitettu alkamaan jo klo 17, eli töistä on saanut aika haipakalla painella kotiin ja sieltä eteenpäin. Suzy on toiminut koko viikon ihmeen hyvin, oikein tässä miettii että mikä katastrofi vaanii nurkan takana kun tuntuu asiat sujuvan ihan mukavasti :D Kop, kop.... Nyt ei opeteta koiralle mitään uutta, keskitytään vain oikeaan tunteeseen sekä pitämään ne kuuluisat hienosäädöt kasassa. Tuntuu hyvältä nähdä miten koira nauttii tekemisestä, muutenhan tässä ei kai mitään järkeä olisikaan... Neiti on trreenin jälkeen köllötellyt tyytyväisenä autossa odotellen kurssilla käyvää mammaansa;  luukkuja avaamalla ei autossakaan ole liian kuuma. Iloinen saa olla siitäkin miten hyvä matkustaja tuosta koirasta tuli!

No, yleisistä olosuhteista sen verran että Liljat kukkii, kuten ne kerran kesässä sangen upeasti tekevät. Kannattaa olla kotosalla tähän aikaan, koska hyvin montaa päivää ne ei tällaisilta näytä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti