9.7.2012

Vapaapäivä

Viime aikoina on tullut treenailtua sen verran paljon että lupasin Suzylle tänään vapaapäivän. Lenkillä käydään toki, mutta muuten saa hetken huokaista.

Eilen oltiin kenttätreeneissä 3 koirakon voimin, ihan älyttömän kuuma vaikka piti sataa vettä. Otettiin paikallaanolo (helteellä makaisi tyytyväisenä vaikka tunnin, ei haittaa mikään häiriö) ja sitten Suzyn kanssa ihan lyhyt harjoitus. Esitti nyt sangen kelvollista seuraamista, mikä kertoo että viime aikaiset harjoitukset on tehty oikealla tavalla. Ongelmanahan ei niinkään ole se etteikö tuo koira osaisi seurata, vaan tässäkin kohtaa se ikuinen tunnetila vaikuttaa asiaan. Säätelemme siis virettä ja toisella kädellä hienosäädöt kuntoon. Kuinkas muutenkaan :)

Suzylle on tulossa juoksut, on jo pidempään näyttänyt siltä että kohta mutta silmiään vain pyörittelee ja huokailee raskaasti eikä vaan millään. Luultavasti se odottaa että pääsemme näyttely-areenalle ja sitten alkaa tapahtumaan, tämähän on se ikuinen Murphyn laki joka sangen usein tuntuu näyttävän mahtinsa. Pahinta on jos juoksut jäävät elokuun alkuun, koska silloin on tarkoitus ajella muutamana päivänä Joensuu-Kuopio-Joensuu väliä siten että kyydissä on myös uros. Joku nyt tietysti sanoo että pakkoko se rekku on raijata näyttelyyn jos sillä on juoksut, mihin vastaan että kylläpä vain on. Kun ei näyttelymaksuja saa enää takaisin siinäkään tapauksessa että koira kuolee, niin takuulla ei yhden juoksun takia jätetä sikahintaista näyttelyä väliin. Mutta toivotaan nyt kuitenkin että ne juoksut alkaa tällä viikolla, siltä se ainakin näyttää.

Loppuviikon ohjelma alkaa muotoutumaan; huomenna olisi tarkoitus lähteä maastoon ystäväni kanssa. Sitten keskiviikkona näyttelytreeni + mahdollisesti vähän tokoilua perään. Torstaina taas maastoon ja perjantaina sitten katsotaan mitä tehtäisiin. Siinä se loma sitten onkin jo paketissa allekirjoittaneen osalta.

Nyt pitäisi lähteä hölkkäämään ja sitten kantamaan vettä kukille. Kovastihan se on sadetta ennustellut, vaan eipä tuota missään näy kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti