1.7.2012

Iltatreenit

Tänään polkaisin Grand Voyagerin kohti Joensuun poliisilaitosta - meillä oli treenit sovittuna sinne hiekkaparkkiin. Onpahan taatusti ainakin rauhallinen paikka, tuumailin ajellessani ja ennakkokäsitys pitikin sangen hyvin paikkansa. Rauhallisuuden ohella paikka oli myös hyvin aurinkoinen, sillä varjopaikkoja siellä ei juuri ole. Treenistä tulikin siksi meidän osalta sangen lyhyt, kas kun keli on nyt viikonloppuna ollut suorastaan kuuma.

Suzyn kanssa otin lähinnä lyhyitä seuraamispätkiä, sitten vähän luoksepäästävyyttä sekä ohjattuna jättöliikkeet + luoksetulo. Harjoituksissa ollaan viime aikoina keskitytty paitsi seuraamisen tiivistämiseen, myös koiran uuteen tapaan ennakoida tietyissä tilanteissa - saattaapa esim. jättöliikkeissä nousta perusasentoon ennen lupaa, hän kun osaa tämän asian niin hyvin ja ihan itse... Ollaan suunniteltu harjoitukset siten ettei koira saa tilaisuutta turia hommaa ja jotenkin se on uskomatonta miten yhden jutun korjaamisesta saattaa seurata jonkun muun kohdan leviäminen kutakuinkin persielleen. Toisinaan ei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa, ja mielessä pyörii lähinnä hanskojen tiskiin lätkäiseminen ja uusien sellaisten valmistaminen... koirasta :/ No, leikki leikkinä mutta oikeasti tämä koiraharrastus ei aina ole helppoa, kun vastapuolena on elävä olento jolla sattuu omakin tahto olemaan ja mitä ilmeisimmin runsaasti mielikuvitusta. Onneksi tuo samainen elukka väläyttelee toisinaan ihan hyviäkin suorituksia, mikä antaa toiveita tulevaisuuden suhteen. Kun nyt saataisiin treenata ilman mitään katkoksia, niin eiköhän se paketti ala pikku hiljaa pysymään kasassa. Ehkä... Anyway tässä on tietyt suunnitelmat muotoutumassa ja eteenpäin mennään menköön sitten syteen, saveen tai vaikka suorilla alimpaan kattilaan :D

Kotona ollaan lomatunnelmissa edelleen, sunnuntai-illan kunniaksi isäntä haki pizzaa ja tulihan se olutpullokin avattua. Kesä on ihana, nyt nautitaan!

Seuraavat tottikset sovittuna ma, ke ja pe, välissä torstain pienryhmätreenit ja pitäisi sitä esineruutuakin jossain välissä... No tekemistä riittää, mutta eikös lomalla pidäkin tehdä sellaisia juttuja joista tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti