28.7.2012

Vapaalla

Hartaasti odotettu viikonloppu on startannut. Allekirjoittanut on aloittanut aamun ruokkimalla & ulkoiluttamalla koiransa sekä starttaamalla juoksulenkille (ilman koiraa) heti sen jälkeen. Tässä tasoitellessa hetki aikaa kirjoitella, sitten viettämään laatuaikaa erinäisten kivojen juttujen parissa.

Eilinen aamu alkoi todella vauhdikkaasti. Suzy tuli riemurallia pihalta sisälle, jatkoi läpi keittiön täysillä kohti eteistä, kompastui mutkassa ja kaatua rumahti kyljelleen eteisen lattialle. Sillä tavalla, ajattelin, näinhän sitä viimeistellään kauden kunto. Onneksi tuo kuitenkin nousi heti ylös, ravisteli itseään ja jatkoi touhuamistaan - kenties aavistuksen nolon näköisenä. Ei todellakaan käy elämä tylsäksi meillä!

Minäkö vilkkaan puoleinen?

Suzyn juoksut ovat loppuneet, vielä toki vahditaan tovi neitosen menoa mutta muuten vähän helpottaa. Eilen lätkäisin elokuun annoksen Bayvanticia nahkaan ja sitä ennen jo juoksun aikana neiti madotettiin Profenderilla. Ennen vanhaan sitä tuli madotettua koirat lumien tullessa ja niiden lähtiessä, nyt kokeilin eläinlääkärin neuvoa ja madotin juoksun aikana. Silloinhan ne madot kai aktivoituu, joten ideassa voi hyvinkin olla katetta.

Tänään olisi jossain vaiheessa esissä orapihlaja-aidan verkotuksen korottamista. Se on kahdelta sivulta verkotettu noin 70 cm asti (muualla korkeampi), ollaan ajateltu että se riittää koska verkotuksen yläpuolelta aita on todella tiivis eikä siitä näin kesäaikaan näe läpi ollenkaan. Viime aikoina mielessäni on kuitenkin pyörinyt muuan iloisesti aidasta läpi rysäyttelevä juoksunarttu ja päätin etten halua ottaa riskejä enkä edes miettiä koko asiaa - mielummin korotan aitaa. Tässä mietin riittäisikö 120 cm vai laitetaanko 150 asti kerralla :D

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi tuota neitokaista! :-) ehke sitten 150 korotus on ok. saat olla huoletta.toki voihan se läpi rysäyttää siitä silti! :-D
    Melkoinen ilon kiljahdus tainnut tämä sisään astuminen olla! :-)onneksi kuitenkaan rämäpäälle ei käynyt kuinkaan vaan nousi ylös! V.loppuna nähdään näytelmissä ja onnea tätäkin kautta kehiin!

    VastaaPoista
  2. Laitoin 120 cm, kyllä se riittää. Ehkä... :D
    Huomenna sitä tosiaan kasataan telttaa yhdessä, toivottavasti ei kaatosateessa. Kovasti onnea Sinulle & Komistukselle kehään kanssa, vaihdetaan kokemuksia sitten sen jälkeen!

    VastaaPoista