23.2.2012

Fysioterapiaa ja muuta menoa

Jostain syystä blogiin kirjoittaminen sujuu jouhevammin torstaisin, tänäänkin on hetki aikaa tänne kirjoitella.

Eiliset treenit menivät mukavasti, isolla ulkokentällä oli vain 4 koirakkoa. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja harjoittelin kaikki mahdolliset liikkeet joissa koira saa pinkoa minkä kintuistaan pääsee ja ohjaajana puolestani sain harjoitella koiran ohjaamista edempää. Otin myös seuraamista ja jääviä liikkeitä. Irti seuraamisissa (viime aikoina tullut enempi seuruutettua kytkettynä) näin nyt eniten korjattavaa, huomasin että Suzylle tässä yhteydessä "sivu" komento oli helpompi ymmärtää kuin "seuraa", seuraamisesta tuli heti tiiviimpää. Sarjassamme jänniä juttuja. Samahan se kyllä minulle on kumpaa sanaa käytetään...

Tänään sitten käytiin fysioterapiassa, eli Suzy kävi hieronnassa - ensimmäinen kerta kun meiltä koira tuollaiseen hoitoon vietiin. Että miksikö - no, harrastuskoirat tuppaavat olemaan omistajilleen arvokkaita ja tokihan haluan pitää omistani hyvää huolta. Lisäksi olen kiinnittänyt huomiota koirani liikkeisiin, sille on ajoittain tullut hieman taipumusta peitsata (mitä se ei aiemmin ole tehnyt) ja lisäksi on toisinaan näyttänyt minun silmiini liikkuvan jäykästi. Ilmeni että olen ollut oikeassa, jumikohtia löytyi sekä edestä että varsinkin takaa. Itse hoitaminen sujui yllättävän helposti, Suzy pysyi nätisti matolla vaikka välillä hieman vääntelehtikin hierojan sormien tavoittaessa kipeimpiä kohtia. Makupaloilla autoin vähän välillä, niidenkin syöminen ehkä vähän rauhoitti koiraa. Sovittiin että laitetaan koira nyt b-vitamiinikuurille sekä varasin heti ajan uuteen käsittelyyn. Tilasin myös Back on track loimen, josta varmasti ei ainakaan haittaa jatkossa ole. Iitakin saa hieronta-lahjakortin jahka nyt ensin huolletaan Suzya vähän.

Söpö pääkuva Suzyn nuoruuden ajoilta. Kuva Helena Vuorinen

Tänään siis ollaan levossa, huomenna saa liikkua normaalisti ja mietin että voisin periaatteessa viedä koirat metsään juoksemaan. Jos pitää kiirettä niin ehtii valoisan aikaan, kevät on jo sen verran edennyt. Mukavaa että on taas viikonloppu edessä, tämä aika menee uskomatonta vauhtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti