27.2.2012

Taas uusi viikko

Kokeilen tässä uutta kannettavaa, jollainen on ilmestynyt keittiöön entisen, ajoittain pahasti temppuilleen, tilalle. Hyvältä vaikuttaa, ainoastaan näppis ja hiiri ovat erilaiset kuin entisessä ja meinaan kirjoitella mitä sattuu.

Suzyn kanssa käytiin fysioterapiassa, meni oikein kivasti ja näytti suorastaan nautiskelevan hoidosta. Makupaloja oli mukana edelleenkin, niitä tarvittiin varsinkin sitten kun selkään annettiin vähän mikrovirtaa, jota koira alkuun hivenen hämmästeli. Olen oikein positiivisesti yllättänyt miten kiltisti meidän raketti antaa itseään hoitaa.

Iitan kanssa käytiin käppäisemässä, keli tuntui aavistuksen viileämmälle kuin aivan viime päivinä. Iita oli mahdottoman hyvällä tuulella ja riehui välillä hihna suussaan pomppien kuin pentukoira. Koira on tosi hyvässä kunnossa, mutta näyttää imevän itseensä kaiken saamansa ravinnon tosi tehokkaasti ja painoa saa tarkkailla alvariinsa. No, paraskin sanoja tässä kun ei meinaa omakaan paino pysyä kurissa... Iitan ruokaan on nyt lisätty kanansiivet joita isäntä jauhoi viikonloppuna jauhelihaksi tuntikausia, kokonaisia kun en tuollaiselle ahmatille uskalla antaa edes jäisinä. Kahteen kertaan jauhettuna tuli hyvännäköistä jauhelihaa, jota Suzykin on maistellut mielellään.

Suzysta puheenollen, tuntuu olevan neiti sitä mieltä että nälkä on kova ja ruoka on pahasti myöhässä. Pitäneekin siis lähteä iltaruokien laittoon. Loppuviikon ohjelmistossa olisi keskiviikkona tottista, torstaina mahdollisuus mennä näyttelytreeneihin, sunnuntaina maneesitreenit. Välipäivät lenkkeillään ja nautitaan keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti