19.2.2012

Jump!

Otsikon nimi tulee kappaleesta joka kuului radiosta ajellessani kohti maneesia ja päivän treenejä. Ei nimittäin ollut ihan helppoa ajella kovan tuulen, lumisateen ja etenkään tielle kasaantuneiden lumikasojen vuoksi. Perille kuitenkin päästiin.

Olipa ihanaa päästä treenaamaan! Suzylle paikka oli jo vanha tuttu, eli sävelet olivat sangen selvät jo paikalle päästessämme. Maneesissa ulkona vallitsevat olosuhteet eivät juuri haitanneet, paitsi äänitehosteina; tuuli viuhui ja välillä katolta putoavat lumet aiheuttivat omat äänensä. Oli hauska seurata koirani reaktioita ääniin, ei säikähtänyt mutta kuunteli välillä hämmästyneen näköisenä :D Välillä treenattiin keskemmällä maneesia ja siinä ei meteliä niin kuulunutkaan.

Tehtiin vähän kaikkea; seuraamista, jääviä liikkeitä, hyppyä, luoksetuloa, sekä paikallaanmakuu yhteisliikkeenä. Jälkimmäinen muuten ok, mitä nyt jonkun pieni bokseri vähän piipitti. Ensimmäinen koira jolla tätä taipumusta on ja että se osaa olla raivostuttavaa! Osan liikkeistä varmistelin tänään liinalla pitkän tauon vuoksi, maneesissa nimittäin on menoa ja meininkiä kun lelut lentää ja koirat lentää perässä. Huomasin kyllä että vähän turhaan, Suzy kun keskittyy niin ei se lähde minnekään - jos nyt ei lelu ihan nenän eteen lennähdä... Otettiin myös hieman muunneltua henkilöryhmäharjoitusta, muunneltua siksi että henkilöryhmässä oli yksi paikalleen istumaan käsketty koirakin :D

Treenien pakollisiin - ja mukaviin - osioihin kuuluu kuulumisten vaihtaminen ja yleinen höpöttely. Tänään tapetilla olivat uudistuneet BH-säännöt joita yhdessä hieman ällistelimme. En ole vielä tarkastanut muuttuuko PK-kokeen kulkukin vastaavalla tavalla (en usko että muuttuu) mikä pistää ihmettelemään että ketä se koe loppujen lopuksi palvelee. Ei kai nyt sentään opetella jääviä liikkeitä yhdellä tavalla BH-kokeeseen, ja toisella varsinaiseen kokeeseen? Toisaalta, BH-koe helpottui nyt niin paljon että ihan naurattaa. Tai naurattaisi jos niitä liikkeitä ei joka tapauksessa harjoittelisi TOKOa silmälläpitäen.

Kohta alkaa Idols top15 show, eli edessä on mukava ilta. Vielä salaatin väsäystä ja sitten vain nautiskellaan.
Niin ja seuraavat treenit keskiviikkona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti