4.2.2012

Vähän lisää pakkasta

Aamulla herätessämme tarkastin vallitsevat pakkasolosuhteet: -31 astetta. Siitä vain sitten viettämään iloista viikonloppua ulkoillen ja liikkuen…Taitaa tämä blogi olla menossa siihen suuntaan että kerrotaan mitä kaikkea jää tekemättä. Harrastaminen viime aikoina on kovasti keskittynyt lähinnä uunin lämmitykseen sekä kesästä haaveilemiseen.

Pakastinkin uhkaa tehdä tenän. Tänne muuttaessamme tuumimme että autotalli olisi paras paikka arkkupakastimelle. Ei osattu ajatella että kun keli viilenee, myös autotalli viilenee mikä ei kodinkoneita ajatellen ole hyvä asia. Olemme selvinneet tähän asti laittamalla autotalliin patterin, mutta tänä aamuna isäntä totesi että saattaa olla uuden pakastimen osto kohta ajankohtaista. Nielaisin kuuluvasti ja näenkin jo itseni roudaamassa useita kymmeniä kiloja hiljattain ostamiani koiran lihoja ja muuta kivaa pihamaalle. Jokohan se keli sitten lämpenee?

Iita ei haluaisi mennä ulos ollenkaan. Se lähtee kyllä reippaasti, mutta havaitessaan kylmyyden tekee rivakan u-käännöksen ja vaatii päästä takaisin sisälle. Pahoin pelkään että alamme saada hieman kyseenalaista mainetta naapureiden keskuudessa. Olemme Ne Tyypit jotka kuistin ovelta kurkistellen hokevat jatkuvasti: Mene pissalle. Ihan oikeasti NYT käyt pissalla ihan varmasti. PISSAA, perhana! Ja sitä rataa. Vaikuttaa varmasti hieman erikoiselta, vaikka tarkoitus sinällään on ihan hyvä. Pakkohan sen on joskus käydä tarpeillaan.

Suzyn kanssa käytiin tänään pikku lenkillä. Ajoitettiin kierros keskipäivään siten että ulkona oli vain -24 astetta pakkasta. Suzyn säänkestävyys on aika hyvä, mutta tänään sille reppanalle sattui pieni haaveri. Nappasi hihnasta leikkisästi kiinni, jolloin suupieli osui hihnan jäiseen solkeen. Kävi vähän kuten lapselle jonka pitää ehdottomasti saada kokeilla miltä kevätauringossa kimmeltävä jäinen rautakanki mahtaisi tuntua kieltä vasten. Onneksi vauriot jäivät melko vähäisiksi.
Iitankin kanssa käytiin pieni kierros. Lenkille se lähtee aina mielellään, mutta palelee jaloistaan jonka vuoksi lenkki jäi tänäänkin melko lyhyeksi. Kävi kuitenkin pissalla, luojan kiitos.

Huomenna ei siis edelleenkään mennä treeneihin, jollei säänhaltija tee pikaista mielenmuutosta. Tule pian kesä ja kestä kauan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti