18.2.2012

Talvipäivän riemuja

Ystävät hyvät miten sää onkaan meitä tänään hemmotellut! Ihana kevätauringon paiste, ei liian kylmä - aivan ihanaa.

Aloitimme lauantai-päivän vieton isännän kanssa shoppailukierroksella. Ihan ensimmäisenä käytiin muutamassa autokaupassa, sillä autonvaihto alkaa olla perheessämme ajankohtaista. Tarvitsemme yhden varman ja turvallisen matka-ajoon sopivan auton johon koko perhe mukavasti mahdumme, sellaista lähdettiin katselemaan. Löytyihän sieltä pari hyvää ehdokasta, joista yksi tietty malli ehkä ylitse muiden. Mutta katsellaan nyt vielä hetken aikaa. Autokauppojen lisäksi käytiin vähän ruokaostoksilla sekä Erä-Tukussa josta isännälle tarttui uusi hiihtopuku mukaan. Tarjouksessa olleen puvun mukana tuli aluspuku, fleece ja pipo että ei hassumpi ostos. Kotona totesin että itse en saanut kuin paketin Buranaa tällä kierroksella, vaan tarpeeseenhan tuo tuli sekin :)

Kotona sitten syötiin hyviä lampaankyljyksiä, ja ihanat päiväunet siihen päälle. Tunnustan häpeäkseni nukkuneeni miltein 3 tuntia. Jos sitä johonkin omaa lahjoja, niin ainakin nukkumiseen!

Unien jälkeen sitten koirien vuoro, jotka tosin siihen mennessä olivat jo nauttineet kevätauringosta pihallamme moneen kertaan. Nämähän on tottuneet olemaan aika paljon ulkona, sillä isäntä tekee ison osan töistään kotoa käsin. Käytiin kuitenkin ihan kunnon lenkit, jonka lisäksi otin Suzyn kanssa tottista ettei mennä huomisiin treeneihin tauon jälkeen ihan ummikkoina. Tulin siinä samalla vähän miettineeksi eroja tämän ja muiden koirieni välillä. Siinä missä Esim. Ofelia oli hyvin kyvykäs ja oppi uusia asioita helposti, on tämän kanssa tehty paljon enemmän töitä. Mutta nyt kun asiaa tuumailen niin tästä saattaa loppupeleissä tulla vielä hieman parempi. Sitä en toki voi vielä tietää miten tulee toimimaan kisoissa/kokeissa, sen näkee sitten, mutta ainakin on huolella valmisteltu. Ja täytyy sanoa että kaiken sen työnteon ja pähkäilyn jälkeen suhde tämän koiran kanssa on aivan erityinen.

Iitan ilmoitan Polvijärven näyttelyyn (piti ilmoittaa jo viime viikonloppuna, vaan unohtui), lähdetään sinne viettämään mukavaa päivää treenikaverini Eijan kanssa - kun nyt sattuu kerrankin olemaan koirat samana päivänä ja vielä tässä lähellä. Tuomarina on Irina Poletaeva, jolla Iita ei vielä ole käynytkään. Veteraaniluokkaan siis mennään, katsotaan miten menee. Enon näyttelyyn en ilmoittanut, syy on selkeä mutta ehkä ei ole korrektia mainita sitä tässä. 

Tätä kirjoittaessani olet taas tehnyt sen - lätkäissyt pizzan uuniin ja avannut I-olut tölkin. Elämä on kovin kiireistä ja stressaavaa välillä, mutta silti niin ihanaa. Ei tässä nyt ehkä laihdu tänä(kään) iltana, vaan haitanneeko tuo. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti